Ratkaisuja tietoturvan kestävään parantamiseen

Keskitymme yritysten tietoturvakokonaisuuden ja sen eri osa-alueiden kehittämiseen. Tärkein tuotteemme on tietoturvan konkreettinen parantaminen asiakkaillemme. Joka ikinen tekemämme työ vie asiakkaitamme oikeaan suuntaan: kohti hyvää ja riittävää tietoturvatasoa sekä omien tietoturvatarpeiden ymmärtämistä.

Hyödynnämme kaikessa tekemisessämme hyviä tietoturvakäytäntöjä ja -standardeja. Pääsavottamme on vääntää ne asiakkaidemme tarvitsemaan muotoon. Me näemme vaivaa, jotta asiakkaamme pääsevät tietoturvan kanssa helposti eteenpäin.

100 % tyytyväisyys­takuu

Selkeät lopputuotteet

Asiakkaiden ajan kunnioitta­minen

Nimetty asiakastiimi

Johdon sparraus

Ymmärrettävä tietoturva

Tietoturva tuntuu etäiseltä asialta ja sitä on vaikea istuttaa yrityksen strategiaan. Napakka räätälöity sessio tietoturvan kanssa kipuileville yritysjohtajille ja johtoryhmille auttaa vastaamaan mieltä askarruttaviin tietoturvakysymyksiin. Kirkkaamman ymmärryksen siivittämänä on helpompaa edetä tietoturvan kanssa.

Kevytprojekti

Suunta ja vaihtoehdot

Tietoturvalle pitäisi tehdä jotain, mutta rahat ja aika ovat kortilla. Monti auttaa höyhenen kevyellä otteella. Asiakkaana et ole sidottu pitkiin työpajapäiviin, vaan kuormitamme sinua mahdollisimman vähän. Raporttimme ei ole kankean tietoturvastandardin mukainen tarkistuslista, vaan analyysi juuri sinun tilanteestasi ja vaihtoehdoistasi.

Projekti

Tietoturvaperusta

Kun tietoturvan kokonaisuutesi on epämääräinen ameba, mutta liiketoimintasi edellyttää sen järkevää hallintaa. Perusta-projekti on yhdistelmä konkreettista tietoturvan kuntoonlaittoa ja tarpeitasi vastaavan tietoturvamallin luontia. Projektin tuloksena tietoturvasi on paremmalla tasolla sekä ymmärrät, miksi ja miten juuri sinun yrityksesi kannattaa tehdä tietoturvaa. Hahmotat nykytilanteesi ja mietimme yhdessä sopivat tavoitteet ja etenemistavat tuleville vuosille.

Jatkuva palvelu

Monti huolehtii

Et voi täysin ulkoistaa tietoturvaasi meille, mutta voimme huolehtia siitä yhdessä. Montin mallilla tietoturva ei ole pakollinen paha vaan kilpailuetu. Piirrämme tietoturvakartan, määritämme yhdessä oikean suunnan, tuemme jokaista toimenpidettä ja tuotamme tietoturvan tilannekuvan. Sinä päätät, me huolehdimme.

Erillistyöt

Asiakkaamme tarvitsevat ajoittain myös itsenäisiä tietoturvatöitä. Toteutamme tarvittaessa yksittäisiä tai useiden projektien kokonaisuuksia.

Tekninen testaus

Montin tietoturvatestaus vastaa tarpeeseen varmentaa tietyn järjestelmän tai teknisen kokonaisuuden teknistä tietoturvatasoa. Testaus on aina sovitettu asiakkaan tarkkaan tarpeeseen. Testauksen kohteena voi olla esimerkiksi web-sovellus, API-rajapinta, yksittäinen palvelin, verkkoratkaisu tai koko infra. Testauksemme toteuttavat asiantuntijat ovat Suomen kovatasoisimpia.

Tietoturva-arkkitehtuuri

Monti arvioi järjestelmien ja pilvipalveluiden arkkitehtuuria ja konfiguraatioita sekä vertaa niitä parhaisiin käytäntöihin ja suosituksiin. Peilaamme tuloksia aina myös asiakkaan liiketoimintatarpeisiin. Kohteena voi olla esimerkiksi verkkoinfra, sovellusarkkitehtuuri, sovelluskehitysprosessi tai pilvipalvelu (Azure, AWS, GCP, M365).

Hallinta

Monti suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan tietoturvan kannalta olennaisia dokumentteja, prosesseja ja analyysejä. Hallinnolliset erillistyömme kohdistuvat tarkkaan tarpeeseen, jotta asiakkaamme saavat käyttökelpoisia ja heille räätälöityjä lopputuotteita. Työt voivat käsitellä esimerkiksi uhkamallinnusta, riskienhallintaa, tiedon luokittelua, jatkuvuussuunnittelua tai käyttäjähallintaa.

Teemme räätälintyötä. Siksi haluamme ottaa suuntaa-antavat mitat yrityksestäsi. Ota yhteyttä ja keskustellaan.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

050 556 7764
monti@monti.fi

Tietoturvatoimisto Monti
Monti Oy Linnoitustie 6 02600 Espoo
Y-tunnus 3271673-2