Salasanaohjelmiston käyttöönotto palveluna

Salasanaohjelmiston käyttöönotto on yksi merkittävimmistä yrityksen tietoturvaa parantavista teoista ja tekee salasanojen käytöstä sekä turvallisempaa että yksinkertaisempaa. Oikein valittu ja konfiguroitu salasanaohjelmisto on ensimmäinen askel, mutta varsinainen työ on siinä, että saadaan kaikki ottamaan se omakseen.

Työn vaiheet

Aloitus ja perustelu

Valitsemme sopivan salasanaohjelman. Esittelemme projektin koko henkilöstölle tiedottamalla ja vierailemalla esimerkiksi henkilöstöpalaverissa. Perustelemme, miksi salasanasovelluksen käyttö on organisaationa ja henkilökohtaisesti hyödyllistä ja tärkeää.

Tekninen toteutus

Hankitaan tarvittavat lisenssit ja tehdään yhdessä asetuksiin liittyvät päätökset. Toteutamme tarvittaessa kevyen pilotin. Kerromme, miksi salasanaohjelmiston käyttö on turvallista sekä miten se tuo turvaa ja jatkuvuutta työ- ja yksityiselämään.

Käytön valmistelu

Huolehdimme, että salasanaohjelmisto saadaan toimivaksi osaksi yrityksen arkea. Sovimme, miten palvelua ylläpidetään ja miten sen käyttöön liittyvät erilaiset tilanteet hoidetaan. Dokumentoimme käytännöt ja ohjeet.

Koulutus ja tuki

Toteutamme varsinaisen käyttöönoton, eli lisenssien jakamisen henkilöstölle. Pidämme useamman koulutustilaisuuden, joissa on erilaiset painopisteet. Viimeisen koulutustilaisuuden jälkeen henkilöstö voi kahden viikon ajan esittää meille kysymyksiä tai pyytää tukea.

Miksi Tietoturva­toimisto Monti?

Tarjoamme helpon käyttöönoton palveluna. Varmistamme, että tarvittavat ylläpitoon ja käyttöön liittyvät asiat suunnitellaan teille toimiviksi ja dokumentoidaan. Perustelemme henkilöstölle, miksi sovellusta kannattaa käyttää, ja tuemme käyttöönottoa kädestä pitäen.

Ulkoistamalla käyttöönoton ja koulutuksen vapautat sisäisiä resursseja muihin tehtäviin
Hyödynnät asiantuntijatason viestintää ja ohjeistusta, mikä voi olla tehokkaampaa kuin itse tehtynä
Vähennät sisäistä vastarintaa, sillä henkilöstö suhtautuu usein avoimemmin ulkoa tuleviin suosituksiin ja ohjeisiin
Saat paremman hyödyn lisensseistä, kun me varmistamme että mahdollisimman moni käyttää ohjelmistoa mahdollisimman tehokkaasti

Päätoteuttaja

Henri Paalasmaa

Tietoturva-asiantuntija, Montin perustajaosakas

Simsalasanabim
Henri on tietoturvan asiantuntija, joka kommunikoi teknisen osaamisensa ymmärrettävästi. Hän on tehnyt laajoja tietoturvaprojekteja yrityksille ja julkishallinnolle, soveltaen osaamistaan riskienhallintaan, pilvipalveluihin ja IT-infraan. Henri on myös Montin perustaja ja vapaa-ajallaan perheenisä ja tee-entusiasti.
Päätoteuttaja

Hinnoittelu­esimerkkejä

Alla esimerkkejä hinnoittelusta, jotta tiedätte missä kokoluokassa liikutaan. Keskustellaan, jotta voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Olemme riippumaton toimija, joka keskittyy valitsemaan juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivan sovelluksen. Huomioithan, että ohjelmiston lisenssikustannukset eivät sisälly esimerkkihintoihin.

Kevyemmin liikkelle

Henkilöstö n. 20 Salasanasovelluksen valinta, konfigurointi ja käyttöönotto Kaksi koko henkilöstölle tarkoitettua koulutustilaisuutta Kahden viikon tuki kaikille 4 800 € (alv 0%)

Keskisuuri yritys

Henkilöstö n. 100 Salasanasovelluksen valinta, konfigurointi ja käyttöönotto Kolme koko henkilöstölle tarkoitettua koulutustilaisuutta Kymmenelle hengelle henkilökohtainen opastus Kahden viikon tuki kaikille 8 400 € (alv 0%)

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

050 556 7764
monti@monti.fi

Tietoturvatoimisto Monti
Monti Oy Linnoitustie 6 02600 Espoo
Y-tunnus 3271673-2