Tekevä tietoturvatoimisto

Monti on kokeneiden tietoturva-ammattilaisten perustama yritys, joka kehittää ja tarjoaa uudenlaisia tapoja tehdä tietoturvaa. Monti perustettiin vastaamaan tunnistettuun ongelmaan. Yritysten saatavilla olevat tietoturvapalvelut keskittyvät puutteiden tunnistamiseen, eivät niiden ratkaisemiseen. Tähän tarpeeseen syntyi tietoturvatoimisto Monti - konkreettisilla teoilla eteenpäin.

Montin arvot

Avoin ja rehellinen

Asiakkaamme eivät ole sidottuja meihin. Omistajuus kaikista työmme tuloksista ja niiden taustamateriaaleista kuuluu asiakkaillemme, jotka voivat koska tahansa luopua yhteistyöstä kanssamme. Olemme työntekijöiden omistama asiantuntijayritys. Kaikilla montilaisilla on mahdollisuus omistaa Montia. Meillä on sisäisesti avoimet palkkiomallit ja kaikilla montilaisilla on pääsy niin talouslukuihin kuin hallituksen pöytäkirjoihin.

Kestävä asiantuntijuus

Montilla on tarkat ja konkreettiset rajat työn tekemiselle – asiakkaidemme ja itsemme parhaaksi. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että yhteydenpito tapahtuu aina asiakkaan aikaa kunnioittaen yleisten työaikojen puitteissa. Meillä ei viestitellä sisäisesti eikä ulkoisesti ilta- ja aamuseitsemän välillä. Kannustamme montilaisia monipuoliseen liikuntaan ja teemme sitä myös yhdessä.

Ympäristö

Monti tekee matkaa kohti kestävää liiketoimintaa. Olemme ottaneet ensimmäisiä askeleita kohti hiilinegatiivisuutta. Matkamme on kuitenkin vasta alkutaipaleella. Tähtäämme systemaattiseen ympäristökuormituksemme seurantaan ja pienentämiseen myös asiakasprojekteissamme.

Montin nimi juontuu Montipora-nimisestä korallisuvusta, jonka jäsenet ovat värittäneet valtameriä jo satojen miljoonien vuosien ajan. Aivan kuten korallit elävät symbioosissa osana riuttaa, tietoturvatoimisto Monti elää mukana asiakkaidensa tietoturvan kehittymisessä. Monti auttaa rakentamaan ja ylläpitämään turvallista liiketoimintaympäristöä - sellaista missä asiakkaamme voi keskittyä menestymään.

Ota yhteyttä

Askarruttavatko yrityksesi tietoturva-asiat? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

050 556 7806
monti@monti.fi

Tietoturvatoimisto Monti
Monti Oy Linnoitustie 6 02600 Espoo
Y-tunnus 3271673-2