Keskusteleva tekoäly on täällä. Nyt on aika liikkua.

Tarjoamme käytännönläheisiä konsultointipalveluita, jotka auttavat yrityksiä ymmärtämään, hyödyntämään ja hallitsemaan keskustelevan tekoälyn käyttöä. Keskustelevan tekoälyn käyttö on taito, mitä kannattaa kehittää.
Ota yhteyttä

Ensimmäinen askel: koulutus

Ymmärrys ChatGPT:n potentiaalista ja käyttö haltuun

Koulutuksemme auttaa ymmärtämään ja hyödyntämään ChatGPT:n ominaisuuksia. Toteutamme koulutuksia eri laajuuksissa, joista puoliräätälöity on suosituin. Siinä teemme käytännön harjoituksia, joissa ChatGPT tehostaa tiedonhakua, viestintää ja ongelmanratkaisua. Paneudumme myös ohjelman puutteisiin ja ongelmiin. Autamme myös löytämään parhaat tavat saada tehoja omaan ja tiimin työskentelyyn.

Tehot irti

ChatGPT:llä kilpailuetua toimintaan

Nyt käydään tosissaan hommiin. Keskusteleva tekoäly tulee muuttamaan yrityksesi tai tiimisi toimintaa perustavanlaatuisesti. Teemme kehitysprojekteja, joilla luodaan tehokkaat ChatGPT:n käyttötavat, prosessit ja räätälöidyt promptit.

Johdon konsultointi

Hahmota vaikutukset liiketoimintaasi ja toimintatapoihin

Yrityksesi toimintaympäristö ja sisäiset työntekotavat muuttuvat. Halusit tai et. Monti fasilitoi näkemyksen keskustelevan tekoälyn vaikutuksista liiketoimintasi kehittymiseen. Emme käsittele vain tehostumista, vaan myös rakenteiden ja arvonluonnin murrosta.

Monti x Tekoäly

Taustamme on tietoturvassa. OpenAI:n kehittämä ChatGPT yllätti meidät erittäin positiivisesti. Oikein käytettynä se ruokkii luovuutta ja tuo huimaa tehokkuutta. Päätimme, että alamme tarjota meille kasautuvaa keskustelevan tekoälyn osaamista muillekin. Tietoturvaosaamisestamme on iso ilo keskustelevan tekoälyn kanssa. Olemme tottuneet toimimaan asiakkaan lähtökohdista käsin, auttamaan uusien teknologioiden omaksumisessa ja harkitsemaan myös vaaranpaikkoja.

Tekoäly ja tietoturva

Ihmiset yrityksessäsi lähes varmasti jo käyttävät ChatGPT:tä työtehtävissään - halusit tai et. Mitä asiasta pitäisi linjata? Entä kertoa asiakkaille? Mitä tietoja tekoälylle voi antaa? Autamme ottamaan käytön hallintaan sekä käsittelemään siihen liittyvät tekniset ja hallinnolliset tietoturvakysymykset.

Murros on täällä. Pysy edellä.

Tyhjästä se alkaa, ChatGPT:n sanat muuttaa, Mieli uusi kukkii.
Asiantuntijatiimimme auttaa hyödyntämään uusimpia teknologioita, joilla voi automatisoida rutiinitoimia, personoida myyntiä ja tehostaa asiakaspalvelua. Vahvin osaamisemme on ChatGPT:ssä. Ota yhteyttä, niin autamme kohtaamaan keskustelevan tekoälyn tuoman murroksen.
Murros on täällä. Pysy edellä.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

050 556 7764
monti@monti.fi

Tietoturvatoimisto Monti
Monti Oy Linnoitustie 6 02600 Espoo
Y-tunnus 3271673-2